Sain tällaisen kysymyshaasteen täältä. Kirjoitelin nyt vastaukset.

  1. Mikä päiväsi piristää? Päivääni piristää monen pienet asia. Nyt varsinkin luonnon heräämiseen liittyvät asiat .

  2. Mitä pihallasi kukkii juuri nyt? Pihallani kukkii suuri määrä monenlaisia narsisseja, tulppaaneja, rentukoita, skilloja, helmililjoja, kirjopikarililjoja. ja esikoita. Tällä hetkellä näyttää hyvin kelta-valkoiselta, mutta pian aukeavat vaalean siniset lemmikit.


  3. Mitä antaisit lahjaksi ylioppilaalle?Jotakin itsetehtyä, esim. korun. Koruja olenkin yleensä antanut hyvin tutuille ylioppilaille. Jos ostaisin antaisin esim. paksun valokuva-albumin, johon voi tallettaa ne tärkeimmät kuvat talteen. Eihän sitä ikinä tiedä, mitä noille tietokoneella tai CD-levyillä oleville kuville tapahtuu.


  4. Muuta lahjaa miettiessäsi, teetkö itse vai ostatko valmiin? Yleensä teen lähes kaikki lahjat itse. Olen vain huomannut, että vain harva osaa arvostaa itse tehtyä lahjaa. Onpa jopa käynyt niinkin, että itse tehty lahja ei ole ollut ollenkaan mieluinen siitä syystä, että se on itsetehty.


  5. Minne haluaisit matkustaa, jos saisit yhden ilmaisen matkan? Haluaisin matkustaa yhdistetylle puutarha- ja nukkekotimatkalle Englantiin.


  6. Miksi juuri sinne? Siellä on niin ihania puutarhoja ja nukkekoteja. Ja kummatkin kiinnostavat tällä hetkellä minua niin paljon, että muulle ei tahdo jäädä enää aikaa.


  7. Minkä taidon vielä haluaisit oppia? Haluaisin oppia ottamaan parempia valokuvia. Nyt ottamani kuvat ovat sellaisia räpsäyksiä. Kyllä haluan oppia kaikenlaista muutakin, sillä innostun kovin helposti uusista asioista.


  8. Minkä sisä- tai ulkokasvin haluaisit omistaa? Haluaisin omistaa suklaakirsikan.  Sellaisen ehtisi vielä hankkia taimimyymälästä tälle kesälle.


  9. Missä mielestäsi sijaitsee Suomen kaunein paikka?  Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä. Mutta omasta mielestäni luonnontilassa olevat paikat ovat katsomisen arvoisia.


10. Suosittele minulle jokin tutustumiskohde Suomessa? Monet taimimyymälät näytepuutarhoineen ovat hyviä tutustumiskohteita kasveista kiinnostuneille. En nyt nimeä mitään erityisesti.


11. Miksi juuri tämä kohde? -


12.  Haluatko kertoa vielä jotain? Blogin pitäminen on kiva harrastus ja sen kautta saa uusia ystäviä.

 

En jatka tätä haastetta kenellekään erityisesti, mutta jokainen blogissani vieraileva, voi ottaa haasteen vastaan.

P.S. Tämän hiirulaisen elämään voit tutustua täällä.

            
               Aurinkoista kesää kaikille !